Den komplette veiledningen for å velge de riktige fotballskoene

Valget av fotballsko må referere til din fottype.Silhuetten til fotballsko er bred og tynn, og ulike fottyper føles annerledes når de bruker dem.Derfor bør den sitte riktig, og fotformen skal samsvare med den tilsvarende skoformen.Generelt er føttene våre delt inn i tre typer: egyptiske føtter, romerske føtter og greske føtter.

1. Den egyptiske foten kjennetegnes ved at stortåen er lengre enn de andre fire tærne.Personer med denne typen fot har god eksplosivitet.Hvordan velger folk med denne typen fot fotballsko?Med tanke på formen på skoene er det egnet å bruke fotballsko med skrå hodeprofil.Dette er en støvel med lang tommel.
2. Det karakteristiske for den romerske foten er at de fem tærne på foten er like lange, det er ingen spesielt utstående tær, og vristen er relativt høy og tykk, så hvordan bør folk med denne typen fot kjøpe fotballsko?Hele foten på denne fottypen Er omkretsen stor bør du velge fotballsko med bredere tåhette, og foretrekke en fotballversjon med rund tå.Velg i tillegg rene kenguruskinnstøvler, som har en viss naturlig forlengbarhet og reduserer følelsen av tilbakeholdenhet på føttene.
3. Det karakteristiske for den greske foten er at den greske foten refererer til foten med den andre tåen lengre enn stortåen.Det er veldig enkelt for folk med denne typen fot å velge fotballsko
Hvordan velge fotballsko, er hva slags fottype som passer for hva slags fotballsko, så vil redaktøren introdusere hva slags fotballbane som passer for hva slags fotballsko med pigger.Typene fotballsko er hovedsakelig delt inn i SG (mykt gress), FG (hardt gress), HG (hardt gress), MG (flerbruksgress), AG (kunstgress), TF (kunstig plastgressbane).Fotballbanene som alle vanligvis kommer i kontakt med er generelt kunstgress og plastgressbaner.Når du skal velge fotballsko, er AG og TF de beste valgene.Fotballklosser med andre klosstyper er ikke egnet.Først blir fotballsko raskt skrotet.Det andre er den dårlige opplevelsen av å spille fotball.Hvordan kjøpe fotballsko for folk som ofte spiller fotball på hardt gress ag, hg, mg er ikke noe problem. Her vil difeno fotballsko anbefale den mest populære for deg.

Forresten, hvilket lag støtter du i verdensmesterskapet i 2022?


Innleggstid: 23. juli 2022